T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / ALANYA - NEZİHE TÜRKTAŞ ORTAOKULU

Okulumuzun Tarihçesi

 

Okulumuz Alanya ilçesinin gözde yerleşim birimlerinden Cikcilli Mahallesinde olan okulumuz Alanya'da en son açılan ortaokullarındandır. 17/09/2018 tarihinde hayırsever Türktaş ailesi tarafından anneleri adına yaptırılmıştır.

 

 

 

            Açıldığı günlerde pek ismi bilinmeyen okulumuz idarecilerin özverisi, öğretmenlerinin gayreti çevrenin desteği, öğrencilerinin de başarılı çalışmaları ile zirvelere çıkmayı amaçlamaktadır.18 derslik ve 1 özel eğitim sınıfı ile tam gün eğitim-öğretimine devam etmektedir.Okulumuzda 5 adet 5. Sınıf şubesi, 4 adet 6. Sınıf şubesi, 5 adet 7. Sınıf şubesi, 4 adet 8. Sınıf şubesi ve 1 adet Özel Eğitim sınıfı bulunmaktadır.

 

 

 

            Birlik ve beraberliğin, sevgi ve saygının, paylaşma ve dayanışmanın getirdiği başarı trendi her yıl katlanarak devam etmesi temennisi ile 1 müdür,  2 müdür yardımcısı, 25  öğretmen, 500 öğrenci, 1 hizmetli bünyesinde barındıran okulumuz Alanya ilçesinin en kalabalık okulları arasındadır.

 

 

 

            Sosyal ve kültürel etkinlikler olarak öğrenci dünyasına olumlu katkıyı bilen okulumuz, folklordan spor turnuvalarına, şiir dinletilerinden öğrenci seminerlerine ve veli konferanslarına kadar farklı etkinlikler düzenlemektedir. Bunun yanında öğrencilerini bir üst okula hazırlarken kurslar açmakta, , Tübitak Bilim Olimpiyatlarına katılmaktadır.

 

           

 

            Dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de ulaşmak istediği hedefler doğrultusunda müdürü, idarecisi, öğretmeni, okul-aile birliği üyeleri, okul hizmetlileri, kantincileri, servis şoförleri, öğrencileri, velileri ve okula desteğini esirgemeyen çevre sakinleri ile başarıya ulaşma adına elinden gelen gayreti yerine getirmekten kaçınmayacak ve istenilen hedefe ulaşacaktır.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.01.2019 - Güncelleme: 17.04.2022 00:00 - Görüntülenme: 472
  Beğen | 2  kişi beğendi